Horoscop


Vezi toate zodiile
Decembrie 2017
LuMaMiJoViDu
 
2
3
4
5
†6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
†24
†25
26
†27
28
29
30
31
Curs Valutar
 
CodCotatieVariatie
 USD0.1446 -0.0002
 EURO4.6327 -0.0035
 AUR3.9431 0.0063
Vezi toate valutele
Convertor valutar
Cautare
 
Cuvant cheie
Categorie
Imagine
Banc
  1372281
Un barbat intr-un costum negru ponosit si rupt a ajuns la o ferma si i-a cerut fermierului o slujba: “Voi face orice si nu am nevoie de altceva decât de mâncare”.
Fermierul nu avea nevoie de ajutor, dar aducându-si aminte de gramada de balegar din hambar care trebuia imprastiata pe câmp i-a spus:
- Urmeaza-ma! Uite, vezi gramada asta mare de rahat? Ei bine, vreau sa o cari si sa o imprastii bine pe tot câmpul din est.
Barbatul a zâmbit amabil si s-a apucat de treaba. Era o gramada imensa. Fermierul a crezut ca-i va lua cel putin o saptamâna pentru a termina, dar a ramas foarte surprins când a vazut ca la sfârsitul zilei hambarul era gol.
- Ai facut o treaba minunata – i-a spus entuziasmat fermierul. Hai, vino sa mâncam! Am pregatit o friptura de vaca cu garnitura de mazare si piure.
Au mâncat pe saturate si s-au culcat devreme. A doua zi, fermierul l-a condus pe barbat la un alt hambar si i-a spus:
- Vezi gramada aceasta mare de cartofi? Ei bine, astazi ai o munca mai usoara. Tot ce trebuie sa faci este sa sortezi cartofii mari de cei mici si sa ii pui pe fiecare in doua gramezi separate! Hai, la treaba. Ne vedem la cina! Si fermierul a plecat.
Intorcandu-se in jurul orei cinci, fermierul l-a gasit pe barbat suit pe gramada de cartofi. Barbatul statea cu capul spijinit in mâini si bolborosea singur.
- Ce s-a intâmplat? - a intrebat fermierul. Ieri ai mutat singur un munte de balegar si astazi pâna la ora asta, nici macar nu ai inceput sa muncesti?
Barbatul a raspuns:
- Scuza-ma, dar vezi tu, inainte de marea criza, eu am fost politician. Si cred ca stii si tu cum sunt politicienii - ne place si stim sa aruncam cu rahat, dar când este vorba sa luam decizii…

Vezi toate bancurile
Sondaj
 
Cum ati aflat de grozav.ro?

un prieten
alt site
folosind un motor de cautare
intamplator
Mail
 
Autentificare
Cont:
Parola:
Creaza cont
Facebook
 
Verificare CUI/CIF/CNP


Introduceti CNP/CIF/CUI pentru verificare
COD
Internet
Basic
Divertisment
Info Financiar
Download programe
Video